tip 07

HOE JE ZORGT VOOR REALISTISCHE 
VERWACHTINGEN VAN OUDERS


Na het nadenken over het voeren van je eigen kennismakingsgesprekken, kun je een kennismakingsgesprek met mij inplannen.


Ik kijk er naar uit om tijdens dit gesprek van je te horen waar jij mee aan de slag wilt gaan om met meer resultaat en plezier jouw leerlingen te kunnen begeleiden. En ik denk graag met je mee over wat en hoe ik hierin wat voor jou kan betekenen. Je kan een gesprek inplannen door te klikken op deze link >>>.


Groeten


Pauline


klant succes verhaal

deze professional ging je voor en paste deze tip al succesvol toe

Yvonne Aarts

Leerpunt Oss

Yvonne leerde al veel leerlingen met succes leren en plannen.

Ik volg af en toe een cursus bij Pauline en daar kom ik altijd met veel energie van terug. Ik kan er weer tegenaan en weet weer hoe ik verder moet. Het is zo fijn om met collega's te kunnen sparren en niet zelf het wiel uit te vinden. Pauline weet waar ze het over heeft. Geen poespas, geen grootspraak maar ze denkt écht met je mee. Ze kan zich goed in jouw situatie verplaatsen en leid je dan naar je eigen nieuwe ideeën. Pauline is spontaan, eerlijk en geeft je het gevoel dat je het zelf kunt. Sinds ik de trainersopleiding heb gevolgd heb ik al heel wat aanpassingen in mijn bedrijf gedaan die me veel meer rust geven en ervoor zorgen dat pubers met problemen met leren en plannen nóg beter kan helpen.

Over Pauline

Pauline Jonker werkte ruim tien jaar als leerkracht en
begeleidt vanuit haar bedrijf ‘Maak mij wat wijs!’ al jaren
tieners met leer-, plan-, motivatie- en concentratieproblemen. Hiervoor ontwikkelde ze verschillende online programma’s: ‘SLiM leren leren & plannen’, ‘SLiM naar de brugklas’ en ‘Concentreren kun je leren’. Daarnaast geeft ze trainingen aan onderwijsprofessionals.

Maak mij wat wijs!

>