aanbod


Je hebt van elk hoofdstuk een filmpje bekeken, het boek uitgelezen (hoop ik) en mogelijk al wat dingen uitgeprobeerd. KLAAR! Zal je misschien zeggen. Want dat is hoe het meestal bij boeken gaat. Als je ze uit hebt, zet je ze weer terug in de klas.


Het zou erg zonde zijn als het blijft bij het lezen van het boek en wat vage voornemens om wat dingen uit te gaan proberen bij je leerlingen…


Hopelijk heb je door het lezen van het boek inzicht gekregen in welke dingen al goed gaan bij het begeleiden van je

leerlingen en waar nog kansen liggen om te verbeteren.

Dat verbeteren vraagt ook om gedragsverandering, alleen dit keer niet van je leerling maar van jou! Het vraagt om lef, om dingen anders aan te gaan pakken dan je gewend bent. Om kwetsbaarheid om nieuwe dingen uit te gaan proberen.

De kans van slagen bij verandering, wordt vele mate groter wanneer je hier een goede omgeving voor creëert, wanneer je dit niet alleen doet en wanneer je hier stap voor stap mee aan de slag gaat en je verder blijft ontwikkelen.


Wil jij aan de slag met één of meer (of allemaal) van onderstaande punten?

 • Tijd besparen rondom het uitleggen van vaardigheden, waardoor je meer tijd over hebt voor coaching.
 • Leerlingen die thuis wel gaan doen wat je met ze afspreekt.
 • Werken met online programma’s die de motivatie van de leerlingen vergroten omdat ze aansluiten bij de belevingswereld van je leerlingen.
 • Meer nieuwe leerlingen.
 • Ouders die zo tevreden zijn dat ze het aan iedereen vertellen.
 • Inspiratie en ideeën opdoen door te sparren met gelijkgestemden.
 • Het makkelijker maken voor de leerling en jezelf om de leerling te laten ontdekken welke manier van leren/plannen/concentreren er bij ze past.
 • Jouw leerlingen de mogelijkheid geven om herhaling te krijgen waar en wanneer ze maar willen.
 • Jouw onderwijspraktijk verder laten groeien.
 • Jouw leerlingen motiveren door met ze in gesprek te gaan.
 • Met meer resultaat en plezier jouw leerlingen begeleiden.

Zet dan de eerste stap. Kan binnen 2 minuten ;) 

klant succes verhaal

deze professional ging je voor 

Marije Turel

Tureluurs Educatie

Marije haalt nu veel meer uit haar onderwijspraktijk.

Ik volgde Pauline al een tijdje met haar online training Leren leren & plannen voor middelbare scholieren. Ik adviseerde haar bij ouders op de school van mijn dochters. Ik besloot uiteindelijk de stap te zetten om ook deze training zelf te gaan volgen, zodat ik deze leerlingen zelf kan gaan begeleiding in mijn onderwijspraktijk!
Maar behalve de training voor leerlingen kreeg ik zoveel meer. Inzicht in mijn praktijk, tips, webinars, ontmoetingen met mede-SLiM-trainers. Pauline is enthousiast en weet veel over het hebben van een eigen onderwijspraktijk. Haar ervaring neemt ze mee in de training voor leerlingen, maar ook naar haar trainers, zodat niet alleen haar eigen leerlingen, maar ook die van ons de beste begeleiding krijgen op het gebied van leren leren & plannen.
Ze had me al enthousiast gemaakt voordat ik de training bij haar begon, maar nu nog meer! Ik haal nu zo veel meer uit mijn onderwijspraktijk door Pauline.

Over Pauline

Pauline Jonker werkte ruim tien jaar als leerkracht en
begeleidt vanuit haar bedrijf ‘Maak mij wat wijs!’ al jaren
tieners met leer-, plan-, motivatie- en concentratieproblemen. Hiervoor ontwikkelde ze verschillende online programma’s: ‘SLiM leren leren & plannen’, ‘SLiM naar de brugklas’ en ‘Concentreren kun je leren’. Daarnaast geeft ze trainingen aan onderwijsprofessionals.

Maak mij wat wijs!

>